Omleta cu branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri smantana
  • 40 g parmezan ras
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei
  • 20 frunze de salvie
  • 100 g rosii
  • 200 g branza telemea

Mod de preparare

1. Se bat ouale cu smantana, parmezan, sare si piper. Se incing intr-o tigaie 2 linguri d eulei si se presara 10 frunze de salvie; se prajesc putin si se scot. Se toarna in tigaie jumatate din compozitia de oua, se presara salvia prajita si se coace inabusit 10 min. la foc moale.

2. Rosiile se taie jumatati si branza se taie felii. Pe omleta se asaza jumatate din rosii si jumatate din cantitatea de branza si se acopera tigaia, lasandu-se sa se topeasca branza. La fel se prepara si o a doua omleta. Se taie bucati si se serveste.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise