Omleta cu cartofi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 1 cartof
  • putin ulei
  • sare

Mod de preparare

Cartoful se curata,se spala si se taie bucatele.

Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se pun bucatelele de cartof sa se prajeasca.

Se presara sare si se pune capac pe tigaie ca sa se inmoaie cartoful.

Intre timp se bat ouale cu sare si se adauga peste bucatelele de cartof.

Se pune din nou capacul ca sa creasca omleta si se micsoreaza focul.

Dupa 2 minute se intoarce cu ajutorul unei farfurii,astfel:se pune o farfurie peste tigaie si printr-o miscare rapida se rastoarna omleta in farfurie,apoi se pune din nou in tigaie pt inca 2 minute.

Se serveste dupa preferinta fiecaruia cu rosii,ardei,castravete,etc.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise