Omleta cu ceapa verde

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 buc ceapa verde
  • sare
  • putin ulei

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune putin ulei.

De la ceapa se taie doar partea verde in bucati mai mici si se pune in tagaie cu putina sare,cat sa se inmoaie.Ouale se bat cu furculita si se pun peste ceapa.

E foarte important ca tigaia sa se acopere cu un capac pt ca omleta sa creasca.Dupa ce s-a rumenit destul se intoarce omleta pe partea cealalta(ca la clatite).

Se poate servi cu rosii taiate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise