Omleta cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii: 10 oua
  • 200 g ciuperci conservate
  • 100 ml ulei
  • 10 g sare.

Mod de preparare

Ciupercile se taie lamele si se soteaza in uleiul incins. Cind sint gata sotate, se adauga ouale batute spuma si se amesteca compozitia, lăsând să se rumenească. Se scoate cu paleta si se ruleaza pe platou. Se poate pregati si la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise