Omletă cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ouă,
  • 4 ciuperci champignon,
  • 4 linguri lapte,
  • 1 lingură unt sau 2 linguri ulei vegetal,
  • sare,
  • piper negru proaspăt măcinat,
  • 2 linguri cașcaval ras.

Mod de preparare

Ciupercile se curăță cu o perie sau un șervet de hârtie și se taie felii - eu de data asta nu le-am mai spălat ;) și am constatat că sunt mult mai gustoase.

Acum contează de unde le cumpărați - să aveți încredere că sunt ambalate în condiții igienice.

Într-un castron batem cu un tel cele 4 ouă cu laptele.

Condimentăm cu sare și piper.

Încingem o tigaie care nu lipește.

Topim untul și adăugăm ciupercile în tigaie, aranjându-le pe toată suprafața.

Lăsăm 1 minut să se călească, apoi adăugăm ouăle bătute.

În cazul în care nu doriți să o întoarceți acoperiți cu un capac, dar este riscant să o ardeți.

Fiind pentru 2 persoane, se poate tăia pe jumătate și întoarce mult mai ușor fiecare parte :)

Se servește imediat cu cașcaval ras deasupra - acesta se topește imediat cum se presară.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise