Ciupercile se curăță cu o perie sau un șervet de hârtie și se taie felii - eu de data asta nu le-am mai spălat ;) și am constatat că sunt mult mai gustoase.
Acum contează de unde le cumpărați - să aveți încredere că sunt ambalate în condiții igienice.
Într-un castron batem cu un tel cele 4 ouă cu laptele.
Condimentăm cu sare și piper.
Încingem o tigaie care nu lipește.
Topim untul și adăugăm ciupercile în tigaie, aranjându-le pe toată suprafața.
Lăsăm 1 minut să se călească, apoi adăugăm ouăle bătute.
În cazul în care nu doriți să o întoarceți acoperiți cu un capac, dar este riscant să o ardeți.
Fiind pentru 2 persoane, se poate tăia pe jumătate și întoarce mult mai ușor fiecare parte :)
Se servește imediat cu cașcaval ras deasupra - acesta se topește imediat cum se presară.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise