Omleta cu rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4-5 rosii mai marisoare
  • - o ceapa mica
  • - 4-5 oua
  • - cateva fire de patrunjel
  • - piper
  • - sare dupa gustul fiecaruia

Mod de preparare

Se caleste ceapa ,taiata cat mai marunt.

Rosiile se oparesc un pic pentru a fi mai usor de indepartat coaja.Apoi se dau prin razatoarea mare.Se adauga peste ceapa si se calesc pana scad si ajung un sos gros.

Se adauga patrunjelul.

Intre timp se bat oualele,se sareaza,se adauga piper dupa gust.Se toarna peste sosul de rosii,amestecandu-se.Se mai lasa cateva minute pana se prajeste totul.

E foarte gustoasa.

Pofta buna !

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise