omleta cu verdeata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1lingura lapte
  • sare
  • marar verde
  • branza sau cascaval
  • ulei

Mod de preparare

Se bat ouale cu sarea si lingura de lapte foarte bine cu o furculita. La sfarsit, dupa ce s-au batut, se adauga mararul verde tocat. Se incinge uleiul si se pun ouale la prajit, dar nu trebuie prea mult ulei, se intoarce si pe partea cealalta omleta sa se prajeasca. Se pune pe un platou sau o farfurie mai intinsa si se rade deasupra branza sau cascaval dupa preferinte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise