Omleta la cuptor cu spanac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua intregi
  • 5 albusuri
  • 150 g telemea de vaca
  • 450 g spanac congelat
  • 1 ardei
  • o legatura ceapa verde
  • o legatura de marar
  • sare, piper, oregano

Mod de preparare

Ouale batute se amesteca cu mararul, ceapa, ardeiul tocate marunt, branza data pe razatoare si spanacul decongelat in avans. Eu am decongelat spanacul la microunde (10 minute la 750w).

Se adauga sare si piper dupa gust.

Amestecul astfel obtinut se pune la cuptor intr-un vas termorezistent pentru 20-25 minute, la foc mediu.

Cand este facuta incepe sa se formeze o crusta aurie pe marginea vasului.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise