Omleta la cuptor cu spanac

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua intregi
  • 5 albusuri
  • 150 g telemea de vaca
  • 450 g spanac congelat
  • 1 ardei
  • o legatura ceapa verde
  • o legatura de marar
  • sare, piper, oregano

Mod de preparare

Ouale batute se amesteca cu mararul, ceapa, ardeiul tocate marunt, branza data pe razatoare si spanacul decongelat in avans. Eu am decongelat spanacul la microunde (10 minute la 750w).

Se adauga sare si piper dupa gust.

Amestecul astfel obtinut se pune la cuptor intr-un vas termorezistent pentru 20-25 minute, la foc mediu.

Cand este facuta incepe sa se formeze o crusta aurie pe marginea vasului.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise