Omleta Reinterpretata

Omleta Reinterpretata. Taiati ciupercile si dovlecelul si caliti cu niște sare si cimbru. Separat amestecati verdeturile tocate cu roșiile cuburi, branza, putin ardei iute.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 ouă;
  • - 1 dovlecel mic;
  • - 3 linguri de brânză proaspătă de vaci;
  • - 4-5 roșii cherry;
  • - jumătate de ceapă verde;
  • - 4-5 ciuperci mici;
  • - pătrunjel verde;
  • - ardei iute proaspăt (opțional);
  • - sare;
  • - busuioc uscat sau cimbru;

Mod de preparare

- Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru;

- Separat amestecați verdeturile tocate cu roșiile cuburi, brânza, puțin ardei iute;

- Bateți oule bine cu un praf de sare și faceți omleta într-o tigaie teflonată întinsă, tapetată cu puțin ulei, la foc mic, fără a o atinge; eu am gătit-o la foc mic, cu capac și nici nu a fost nevoie să o întorc;

- Amestecați legumele sotate cu verdeturile tocate și apoi puteți umple omleta;

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise