Orata all'isolana (4 persoane)

Timp pregatire
119 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 5 cartofi
  • rosi cherry
  • masline negre
  • 2 catei de usturoi
  • 2 dovlecei
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • sare ,piper ,
  • ulei de masline ex.v.
  • patrunjel.
  • 4-orate.

Mod de preparare

Incepem prin a curata si a spala pestii, dupa care trebuie dezosati. Se iau legumele, se curata, se spala si se taie julien.

Se baga legumele la cuptor timp de 7-8 minute, cu exceptia cartofilor ce trebuie pusi la fiert. Se scot legumele din cuptor si se transfera intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt. Legumele se aseaza in forma de cerc, iar la marginile lor se adauga cartofii fierti. Pestele si maslinele se adauga peste legume. Se asezoneaza cu sare, piper si ulei de masline, optional puteti adauga si patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise