Orata la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 orata de aproximativ 500g
  • 10 rosi mici
  • 3 ramuri de rozmarin
  • 4 foglie de dafin
  • 3 catei usturoi
  • 5 linguri de ulei
  • 4 cartofi
  • sare

Mod de preparare

Se curata pestele bine se usuca cu servet de bucatarie , apoi cartofi se curata si se fierb rondele , pe pune pe o tava de cuptor folie de aluminiu se aseaza rosiile spalate ,cartofi rondele, foile de dafin ,2 ramuri de rizmarin si 2 catei de usturoi ,sare dupa gust , in orata se introduce , sare, o lingura ulei , 1 ramura de rozmarin si un catel de usturoi , se aseaza pe mijlocul tavi de cuptor ,se introduc la cuptor 35 minute la temperatura de 180 grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise