Orez cu dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g orez cu bob lung
  • ulei de masline
  • ceapa verde
  • supa de legume
  • 4 dovlecei cruzi
  • 2 rosii
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • patrunjel.

Mod de preparare

Intr-o tigaie se pune putin ulei de masline. Ceapa se taie rondele si se pune la calit. Se lasa putin, apoi se pun orezul si supa de legume. Se acopera si se lasa la fiert.

Int-o alta tigaie se pun la calit dovleceii taiati cubulete. Dupa 10 minute se pun si rosiile taiate.

Dupa ce s-a fiert, in orez se pun cimbrul si amestecul de dovlecei cu rosii. Se mai amesteca o data si se ia de pe foc.

Se decoreaza cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise