Orez cu legume

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g bulion
  • 1 lingura mustar
  • ulei
  • sare
  • patrunjel frunze
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 lingura otet
  • 1 ardei rosu
  • 200g mazare verde
  • 1 legatura ceapa verde + 1 ceapa

Mod de preparare

Ceapa se taie julien, apoi se caleste. Orezul, dupa ce se spala, se adauga peste ceapa si se da la fiert la foc redus 25 minute. Ceapa verde se taie rondele, ardeiul cubulete, apoi amesteci toate acestea in cratita cu orezul, o lasi sa fiarba 20 min. Cand este gata le rastorni intr-un vas mare, le lasi 30 min sa se racoreasca. Separat amesteci putin ulei, sucul de lamaie, otetul, mustarul si patrunjelul verde si le torni peste mancarea racita si amesteci usor.

Este delicioasa. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise