Orez cu legume si ton

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani orez
  • 2 conserve de ton maruntit in ulei
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel radacina
  • 2 ardei(unu rosu si unu verde)
  • 2 cepe
  • 1 cub knorr
  • sare,piper
  • ulei

Mod de preparare

Am pus la fiert orezul in apa cu cubul knorr.

am taiat cubulete legumele si le-am calit in ulei intr-o cratita.

Dupa ce orezul a fiert l-am pus peste legumele calite,am condimentat cu sare,piper si conservele de ton(fara uleiul din ele),am amestecat si l-am mai lasat la foc min pentru 5 min.

la sfarsit am presarat patrunjel tocat marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise