Orez cu peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr file de salau
  • 2ua
  • 100 gr faina
  • 200 ml ulei
  • 30 gr capere
  • 2 legaturi patrunjel
  • 50 gr unt
  • 1 lamaie
  • 2 gr piper
  • 15 gr sare

Mod de preparare

Fileul de salau se portioneaza. Patrunjelul este taiat marunt. Se axtrage sucul din lamaie.

Fileurile de salau se sareaza,se trece prin faina,ou si iarasi prin faina si se prajesc in ulei incins.

Intr-o tigaie,se topeste untul in care se adauga patrunjelul verde,caperele,sucul de lamaie,piperul si sarea,mestecand incontinuu.

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie,cu sos deasupra sau separat in sosiera.Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise