Orez cu peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr file de salau
  • 2ua
  • 100 gr faina
  • 200 ml ulei
  • 30 gr capere
  • 2 legaturi patrunjel
  • 50 gr unt
  • 1 lamaie
  • 2 gr piper
  • 15 gr sare

Mod de preparare

Fileul de salau se portioneaza. Patrunjelul este taiat marunt. Se axtrage sucul din lamaie.

Fileurile de salau se sareaza,se trece prin faina,ou si iarasi prin faina si se prajesc in ulei incins.

Intr-o tigaie,se topeste untul in care se adauga patrunjelul verde,caperele,sucul de lamaie,piperul si sarea,mestecand incontinuu.

Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie,cu sos deasupra sau separat in sosiera.Se poate servi cu garnitura de cartofi natur.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise