Orez cu stafide

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 cana orez (vaporizat)
  • -o mana de stafide
  • -1 ceapa mijlocie
  • -2 catei usturoi
  • -sare
  • -un praf de piper
  • -3 cana apa
  • -2 lg ulei masline

Mod de preparare

Se spala orezul si se lasa la scurs.Intr-o cratita se pune uleiul, ceapa si usturoiul, se prajesc usor, se adauga orezul se prajeste si el cateva secunde. Se pune apa, sarea si piperul. Se lasa la fiert, iar cand bobul a inceput sa se desfaca se pun si stafidele. Se mai lasa la foc mediu 2-3 minute. E servit ca garnitura la fripturi. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise