Orez marmorat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Orez – o masura
  • Apa – 3 masuri
  • Sare – o lingurita
  • Mazare boabe- o lingura mare plina
  • Baby morcov – 100 grame
  • Ardei rosu ½
  • Ardei verde ½
  • Ceapa ½
  • Ulei de floarea soarelui 2 linguri

Mod de preparare

Eu am folosit ca masura o canita pentru servit cafeaua.

Am ales si spalat orezul in mai multe ape. Intr-o cratita am pus uleiul la incins.

Ceapa taiata marunt si orezul, le prajesc usor. Adaug ardeii taiati marunt si morcovul taiat cubulete.

Amestec mereu ca sa nu se prinda. Sting totul cu 3 masuri de apa calduta. Las la fiert, mai intai la foc mare, apoi reduc la minim.

Este o reteta simpla in apareta, dar care poate fi prost realizata daca orezul iese „pilaf”.

Am folosit orezul , garnitura la „aripioare prajite” (vezi reteta).

Castravetii murati si un pahar de vin, completeaza festinul.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise