OSTROPEL de pui (cristinel)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2capatani usturoi
  • 8 oua
  • patrunjel
  • piper
  • foi de dafin
  • 50 ml ulei
  • 200 g bulion

Mod de preparare

puiul se spala si se portioneza . Se pune la foc antr-o oala cu apa 3-4 l (dupa preferinta) cu bulionul ,uleiul ,patrunjelul , usturoiul facut maioneza ,foi de dafin,piper si sare . Lasam la foc 20 min , apoi adaugam ouale (batute) usor ,amestecand rapid la suprafata .Se mai lasa la foc 40 min , si se adauga patrunjelul . Se serveste cu mamaliguta . POFTA BUNA

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise