Ostropel de pui cu mamaliguta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui;
  • 1 capatana usturoi;
  • ulei;
  • delikat.

Mod de preparare

Intr-un tuci se pune ulei si dupa aceea puiul la prajit. Daca nu intra tot din prima, il puneti pe rand. Se face capatana de usturoi, de preferat cu apa si cu delikat. Intre timp, se face mamaliguta. Dupa ce s-a prajit tot puiul se pune tot inapoi in tuci si se pune peste el jumatate din usturoi si apa pana acopera puiul. Se lasa sa fiarba pana scade apa cam pana pe la jumatate. Dupa aceea se pune si restul de usturoi si se mai fierbe cam 5 minute si gata ostropelul.

Pofta buna!

P.S. Asa se poate face si ostropel cu sos de rosii in loc de usturoi!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise