Ostropel de pui cu orez

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Carne de pui
  • ceapa
  • 0 rosie
  • 1/2 ardei
  • sare
  • piper boabe
  • ulei
  • bulion
  • usturoi
  • o cana orez
  • marar sau patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata fin , impreuna cu rosia si ardeiul tocate marunt se calesc putin , apoi se pun peste carne, se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert. Cand carnea si ceapa sunt fierte se potriveste de sare, se adauga bulionul , usturoiul pisat bine, se mai lasa la fiert cateva minute .La final se adauga mararul sau patrunjelul tocat fin.

Se poate servi cu orez( vezi Pilaf de orez, simplu de tot),piure de cartofi , mamaliguta sau chiar asa cum este...

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise