Ostropel de pui à la Ana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o ceapa marisoara sau doua mai mici
  • - o jumatate piept de pui(sau orice alta carne)
  • - 4-5 catei de usturoi
  • - 4-5 ciuperci (optional)
  • - 7-8 rosii potrivite
  • - un ardei gras
  • - 5 linguri de vin rosu
  • - 3 lingurite faina
  • - patrunjel
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei incins.

Apoi se adauga ardeiul taiat marunt si ciupercile taiate felii. Se adauga faina si se amesteca bine

Cand ceapa este calita se adauga puiul taiat bucati. Adaugati sare si piper dupa gust.

Intre timp opariti rosiile in apa fiarta. Cand sa crapat coaja se scot din apa se curata si se paseaza cu o furculita. Se adauga peste ceapa cu puiul, apoi adaugati vinul si lasati sa fiarba la foc mic.

Cand puiul este gata se taie usturoiul marunt si se adauga peste sos. Se mai lasa pe foc inca 15-20 minute. La final se adauga patrunjelul tocat marunt.

Serviti cu piure de cartofi.

POFTA BUNA!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise