Ou in cuib

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 bulci paine
  • 4 oua
  • feliute de carnati, pastrama,bacon (sau ce va place)
  • cascaval
  • suc de rosii (sau alt sos)
  • masline
  • ardei gras
  • ciuperc i(sau orice altceva va place)

Mod de preparare

-se taie capacul la bulci si cu o lingura se scoate miezul de paine

-se pun cu fata in jos pe o tava si se dau putin la cuptor sa se rumeneasca

-se scot din cuptor si se intorc, se ung cu o lingura de suc rosii in interior

-se pune cascaval ras

-se sparge cate un ou in fiecare bulca

-se pun peste ou masline, carnati, pastrama, ciuperci (si ce mai vreti)

-se acopera cu cascaval ras si se orneaza cu o felie de ardei gras

-se introduc in cuptor aproximativ 10 min pana se coace oul (se verifica apasand deasupra cu degetul)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise