Oua cu carnati si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 300gr ciuperci champignon
  • 200gr carnati picanti sau afumati
  • 150ml smantana pt gatit
  • 2,3 linguri de ulei de masline
  • sare,piper

Mod de preparare

Ciupercutele se curata,se spala si se toaca marunt.Se calesc in 2,3 linguri de ulei de masline timp de 10 minute la foc iute.Se adauga carnatii taiati marunt si se mai caleste 6,7 minute.Se adauga smantana si se amesteca bine cca 5 minute.Se condimenteaza cu sare si piper.Se incinge cuptorul la 180ºc.Toata compozitia se imparte in doua tavite pentru cuptor,se face cate o gropita in mijloc si se adauga oul cu grija sa nu se sparga.Se da la cuptor pana se intareste usor oul.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise