Oua cu carnati si ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 300gr ciuperci champignon
  • 200gr carnati picanti sau afumati
  • 150ml smantana pt gatit
  • 2,3 linguri de ulei de masline
  • sare,piper

Mod de preparare

Ciupercutele se curata,se spala si se toaca marunt.Se calesc in 2,3 linguri de ulei de masline timp de 10 minute la foc iute.Se adauga carnatii taiati marunt si se mai caleste 6,7 minute.Se adauga smantana si se amesteca bine cca 5 minute.Se condimenteaza cu sare si piper.Se incinge cuptorul la 180ºc.Toata compozitia se imparte in doua tavite pentru cuptor,se face cate o gropita in mijloc si se adauga oul cu grija sa nu se sparga.Se da la cuptor pana se intareste usor oul.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise