Oua cu sparanghel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O legatura de sparanghel
  • 2 oua
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare,piper
  • parmezan

Mod de preparare

Sparanghelul il spalam bine bine sub jetul de apa rece,eliminand toate resturile de nisip;

Dupa spalare il punem la oparit intr-o oala cu apa fiart si sare;

Il oparim timp de 3-4 minute depinde de marimea acestuia (al meu era mai subtire si am eliminat partea alba),Il scoatem cu un supar si-l introducem in apa rece pt a mentine culoarea verde a acestuia;

Intr-o tigaie teflonata unsa cu ulei de masline asezam sparanghelul pe toata suprafata acesteia fara sa-i suprapunem,calim la foc domol,cand s-au calit pe ambele parti turnam ouale ''ochiuri'' intregi,acoperim cu un capac si coacem cam 5 minute;

Ridicam capacul presaram parmezan,sare si piper si servim cu crutoane de paine!

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise