Oua de Paste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 oua
  • vopsea pt oua
  • 1 lingura de ulei
  • 2 linguri de otet

Mod de preparare

Se pregateste o oala cu apa rece in care o sa fierbem ouale.Adaugam cele 2 linguri de otet si ouale.Din momentul in care incepe apa sa fiarba lasam 10 minute ouale.(am vazut retete in care scrie ca se fierb 5 minute,eu le fierb 10\' daca vreau sa fie tari,dar ramane la aprecierea d-voastra) .Le scoatem si le adaugam in vasul in care avem pregatita vopseaua(eu am urmat instructiunile de la vopseaua mea).Se trece fiecare ou prin culorile dorite,se scot pe un servetel sa se scurga de vopseaua ramasa si se ung cu putin ulei pt a fi lucioase.Se servesc .Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise