Oua umplute

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -6 oua fierte
  • -1 cutie de ton conserva
  • -1 lingura de ketchup
  • -1 lingura de mustar
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se fierb ouale si se taie pe lung apoi se scot galbenusurile.Acestea se piseaza si se amesteca cu restul de ingrediente pana ce devine o pasta.

Se umplu ouale si se rezerva in frigider pana in momentul serviri.

Li se pot pune pe deasupra putin patrunjel tocat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise