Oua umplute Cornelia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua fierte tari
  • 1 lingurita mustar sau 2 galbenusuri crude
  • 150 ml ulei
  • putin piept de pui fiert sau prajit(sau sunca)
  • castraveciori in otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se taie in doua ouale.Galbenusurile se freaca cu mustar sau cu 2 galbenusuri crude si uleiul turnat incet ca la maioneza.

Se amesteca sosul cu pieptul pui sau sunca si castravetii,toate tocate marunt.Se sareaza si se pipereaza dupa gust.

Cu aceasta compozitie se umplu albusurile si se garnisesc cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise