Oua umplute cu ton

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6oua fierte
  • 2cutii cu ton in suc propriu
  • 1lingura mustar
  • 3-4linguri maioneza
  • sucul de la 1lamaie
  • 2fire de ceapa verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale fierte,curatate,taiate in jumatati;intr-un castron se freaca galbenusurile cu sare,piper,tonul scurs si maruntit,mustarul,maioneza,frunzele de ceapa taiate marunt;totul se amesteca,se condimenteaza dupa gust,apoi se umplu jumatatile de albus,se pun pe platou,se orneaza cu verdeata apoi se servesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise