Oua umplute delicioase

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • oua (8-10 oua)
  • pateu (aprox 2 cutii)
  • smantana
  • mustar
  • zeama de lamaie
  • sare, piper
  • boia
  • patrunjel

Mod de preparare

Se fierb ouale tari.

Intre timp se face maioneza din 2 galbenusuri, 1 lingura de mustar, sare, piper, putina zeama de lamaie si ulei.

Se decojesc ouale si se taie in jumate. Galbenusurile se pun intr-un bol si se maruntesc cu furculita. Adaugam aprox 2 cutii de pateu de porc, condimente, 1-2 linguri de maioneza si apoi se amesteca bine cu mixerul.

Se incepe umplerea jumatatilor de ou cu aceasta pasta. In maioneza ramasa se adauga 4-5 linguri de smantana, astfel obtinandu-se sosul de maioneza care se pune peste oua, sau intr-un bol de unde se serveste fiecare. Ouale se orneaza cu frunze de patrunjel.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise