Oute umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *6 oua*1 cutiuta cu ton*4 linguri cu maioneza(eu am pus in acest caz cumparata)*1 prafulet de sare*gogosar pentru ornament.

Mod de preparare

-ouale se fierb cam vreo 10 minute -se curata si se taie pe jumatate .-Umplutura:se scoate galbenusurile de la ouale fierte se pune cutiuta cu ton, maioneza , sarea si se amesteca bine,dupa care umplem ouale si le decoram cu gogosar.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise