Pachetele cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • -400 grame carne tocata
  • -o salata verde
  • -o legatura de patrunjel
  • -1000 grame faina
  • -o cana cu lapte
  • -4 linguri cu pesmet
  • -un morcov
  • -o ceapa
  • -4 oua
  • -100 ml ulei
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca impreuna cu ceapa si patrunjelul tocat marunt,morcovul dat pe razatoarea mica si ou.Acest amestec se sareaza si se pipereaza dupa gust,apoi se caleste intr-o tigaie cu ulei incins.Din faina,lapte si doua oua se face un aluat de clatite si se coc foi de grosime potrivita.Se umple fiecare foaie cu doua linguri din amestecul de carne,apoi se ridica marginile si se leaga cu ata.Saculetii astfel obtinuti se tavalesc printr-un ou batut cu pesmet,apoi se aseaza intr-o tava.se coc in tava la foc potrivit pana se rumenesc.SFAT:Se servesc pe frunze de salata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise