PAINE CU OU LA CUPTOR

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 felii de paine toast
  • 3 oua
  • 2 ardei
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 200 gr. cabans sau carnati de bere
  • 50 gr.cascaval
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Se bat 2 oua cu putina sare, se inmoaie painea, se aseaza feliile in tava unsa cu ulei, se aseaza: cabanosul, ceapa, ardeii, rosiile taiate pestisori. Se condimenteaza dupa gust, iar deasupra se rade cascavalul si se mai adauga un ou batut. Se introduce tava la cuptorul incins timp de 15 min.

Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise