Paine de casa - la aparat de facut paine

Timp pregatire
205 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 680 g faina de secara (merge si cu 000, dar e mai sanatos asa)
  • 300 ml apa sau lapte
  • 2 oua
  • 2-3 lingurite de sare
  • un pachet susan
  • un pachet seminte decojite floarea soarelui
  • 30 grame drojdie (dimensiunea unei nuci) faramitata
  • 50 grame unt (nu margarina! - daca nu se poate unt, atunci ulei)

Mod de preparare

Se adauga ingredientele, in ordinea urmatoare:

- apa (laptele) si ouale

- untul

- faina

- sarea

- semintele si susanul

- drojdia

Recomand sa amestecati putin ingredientele, unele masini nu reusesc sa le amestece bine de la inceput. Masina isi face apoi programul fara probleme. Daca vi se pare prea tare, puteti adauga inca 50 ml apa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise