Paine impletita

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 900 g faina alba 000
  • - 550 ml apa
  • - 4 linguri ulei de masline
  • - 2 lingurite rase zahar
  • - 2 1/2 lingurite rase sare
  • - 2 1/2 lingurite drojdie

Mod de preparare

Cantitatile le-am preluat de la Laura Laurentiu,iar procesul de framantare,dospire si coacere,este cel pe care il folosesc la orice paine.

Aluatul l-am framantat la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea urmatoare:

-apa,uleiul,sarea,zaharul,faina si drojdia.

Cand a fost aluatul gata,l-am impletit in 2.L-am lasat 2 ore la dospit,dupa care am introdus tava la cuptor,pentru cca.1 ora.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise