Paine neagra cu masline

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 ml apa calda
  • 1/2 lingurita zahar tos
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 400 g faina neagra
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • 100 g masline

Mod de preparare

Intr-un vas se pune jumatate din faina se lasa loc in mijloc pentru a se pune drojdia amestecata cu zaharul, apoi se pune sarea si uleiul peste si se amesteca pana incepe sa se intareasca. Se adauga maslinele si se adauga in continuare restul de faina. Se lasa o ora sa creasca, iar apoi se pune in tavi care au fost unse cu ulei.

Se da la cuptor si se tine circa 40 de min.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise