Paine umpluta

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui dezosat
  • o paine normala si cateva baghete mici
  • 100 gr masline negre fara samburi
  • o legatura ceapa verde
  • 50-100 gr cascaval ras
  • 2 ardei capia rosii copti
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • folie aluminiu

Mod de preparare

Pieptul de pui se da prin masina de tocat, sau puteti folosi robotul de bucatarie. Ceapa se toaca marunt, maslinele se taie rondele, iar ardeii copti de taie julien. Se ia un bol si se pun toate ingredientele, adaugand si oul, apoi se amesteca pana la omogenizare.

Painea se taie la un capat si scobeste de miez cu un cutit, se umple cu amestecul si se pune coltul taiat ca si capac.

Se ia o folie de aluminiu si se infasoara painea. La fel se procedeaza si cu restul. Se tin la cuptor cam 30-40 minute. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise