Painici umplute

Timp pregatire
170 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500g faina alba, 250 ml apa calduta, 1 cub de drojdie proaspata, 1 lingurita de sare, 1 ou pt ungere la final,
  • Umplutura:100g sunca presata, 1 jumatate ardei gras rosu taiat cubulete, 100g branza taiata cubulete, 50 g ciuperci din conserva, 1 ceapa taiata fin, cateva masline

Mod de preparare

Intr-un castron facem aluatul din faina, drojdie, sare si apa si il lasam sa creasca 2 ore.

Cand aluatul a crescut facem bucati de circa 100g. Pe un plan uns cu ulei intindem bucatile de aluat si punem cate putin din umplutura. Rasucim aluatul ca pe un corn si il asezam in tava de cuptor. Repetam aceasta operatie pana cand terminam aluatul.

Cand sunt gata le ungem cu oul batut si le dam la cuptorul incins in prealabil, 20 de minute la 180°. Daca iti mai raman poti sa le congelezi, intr-o punga de plasctic inchisa bine. Cand le decongelezi par facute atunci! Sunt foarte bune.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise