Pandispan cu crema de branza

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 150g zahar tos
  • 150g faina
  • 200g crema de branza
  • 50gzahar farin
  • o lingura zeama de lamaie
  • 200ml frisca
  • 100g gem de fructe e padure

Mod de preparare

Pandispanul: ouale se mixeaza bine cu zaharul pana devin o crema omogena,se adauga in ploaie faina cernuta,se amesteca si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie pergament si unt;

Se introduce in cuptorul incalzit in prealabil 180°C timp de 25 minute,dupa care se lasa sa se raceasca in aceiasi tava;

Crema: crema de branza se bate cu zaharul farin pana devin o crema , se adauga zeama de lamaie dupa care se adauga frisca batuta ; se amesteca totul si se rastoarna intr-un pos ;

Pandispanul se taie pe jumatate,iar cu ajutorul posului se fac 3 cercuri pornind din exterior spre interior, lasand spatiu intre ele,unde vom umple cu gem de fructe de padure sau orice alt gem doriti;

Mie mi-a placut ft mult contrastul intre crema de branza si gemul acrisor de fructe de padure;

Se aseaza cea de-a doua jumatate se pudreaza cu zahar si putina cacao dupa gustul si imaginatia fiecaruia;

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise