Pangasius in crusta de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati potrivite file de peste( Pangasius
  • )un ou
  • 100 g faina
  • 2 cartofi potrivit de mari
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust .

Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic.

Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin cartofii rasi si storsi de suc

Se preseaza bine prin razatura de cartofi apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte,in ulei incins.Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise