panini

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 faina
  • 1/ pachet de drojdie uscat
  • 5 g zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 20ml ulei
  • 125ml apa calduta

Mod de preparare

Amestecam faina cu drojdia uscata intr-un vas,adaugam zaharul,sarea,uleiul,amestecati totul,adaugam putin cate putin apa calduta,continuam framantarea timp de 10 minute;Formam paninii,ii asezam intr-o tava si ii lasam la crescut cam 40 minute;Cand acesteia si-au marit volumul ii ungem cu lapte mai lasam 10 minute deoparte,dupa care ii introducem in cuptorul cald 200°C timp de 20 minute;

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise