Panna cotta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de frisca lichida de 200 ml , 100 mililitri lapte ,
  • un plic gelatina ,60 gr zahar (3 linguri ), un plic zahar vanilat ,
  • o esenta de vanilie , sirop de zmeura

Mod de preparare

Plicul de gelatina il pui in lapte si-l lasi acolo vreo 20 min ,amesteci bine .

Frisca se pune intr-un vas se pune pe foc ,impreuna cu

zaharul si zaharul vanilat si cand da in fiert se da deoparte ,

se adauga gelatina si se amesteca foarte bine.

Compozitia rezultata se imparte in cate forme ai ,pe care le-ai uns cu putin unt , se poate rasturna chiar intr-un bol .

Se da la frigider pentru cel putin doua ore .

Inainte de a-l aseza in farfurie se tine putin forma in apa calda ,ca sa poata iesi usor

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise