Panna cotta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de frisca lichida de 200 ml , 100 mililitri lapte ,
  • un plic gelatina ,60 gr zahar (3 linguri ), un plic zahar vanilat ,
  • o esenta de vanilie , sirop de zmeura

Mod de preparare

Plicul de gelatina il pui in lapte si-l lasi acolo vreo 20 min ,amesteci bine .

Frisca se pune intr-un vas se pune pe foc ,impreuna cu

zaharul si zaharul vanilat si cand da in fiert se da deoparte ,

se adauga gelatina si se amesteca foarte bine.

Compozitia rezultata se imparte in cate forme ai ,pe care le-ai uns cu putin unt , se poate rasturna chiar intr-un bol .

Se da la frigider pentru cel putin doua ore .

Inainte de a-l aseza in farfurie se tine putin forma in apa calda ,ca sa poata iesi usor

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise