Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 greame de vaci
  • 300 grame faina
  • 3oua intregi
  • 150 grame zahar
  • un varf de cutit de bicarbonat
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 3 pliculete de zahar vanilat.

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Bicarbonatul se stinge in zeama de la lamaie.Se amesteca toate ingredientele si se lasa la dospit 2-3 ore.Din aluat se formeaza o bara si se portioneaza papanas avand o gaura la mijloc.Se prajesc in ulei incins.Se servesc calzi cu smantana deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise