Papanasi din branza de vaci prajiti

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400 g branza de vaci
  • -3 oua
  • -150 g faina
  • -100 g zahar
  • -1 lingurita rasa bicarbonat
  • -ulei sau unt

Mod de preparare

Se da branza prin sita, se amesteca cu zaharul, faina in care s-a amestecat bicarbonatul si cu ouale. Se amesteca totul bine pana se obtine o pasta omogena. Se fac papanasi rotunzi, care se dau prin faina sau prin pesmet si se prajesc in unt sau ulei, la foc mic, ca sa-i patrunda bine caldura si sa fie copti si inauntru. Se pudreaza cu zahar si se servesc. Se pot servi cu smantana.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise