Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g branza de vaci
  • 1 ou
  • o lingura zahar
  • 130 g faina
  • 1/2 pachet praf de copt
  • o lingura gris
  • coaja de lamaie,un plic zahar vanilat,2 picaturi esenta de rom
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra vanilat pentru pudrat
  • smantana, dulceata (de preferat de afine)

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Mixam branza cu zaharul,oul si aromele,adaugam faina si grisul. Modelam bile(cu mana trecuta prin faina,deoarece compozitia este de consistenta moale). Le asezam pe o tava tapetata cu faina.Apasam pe mijloc pentru a obtine un orificiu( ca sa se friga uniform in interior)Incingem uleiul in tigaie,rumenim papanasii pe ambele parti. Scoatem din tigaie pe un servet de hartie apoi pudram.Servim simple sau cu smantana si dulceata de afine(sau orice alta dulceata).

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise