Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 de grame de brinza de vaci,
  • 2 oua,
  • 3 linguri de gris,
  • sare,
  • 1 lingura de faina,
  • 2 linguri de unt,
  • 1 lingura de pesmet,
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Reţetă de preparare a papanaşilor

Se freaca intr-un castron brinza de vaci cu ouale, grisul si sarea. Se amesteca bine, sa fie compozitia potrivit de tare. Se ia cu lingura din ea, se aseaza in tigaie in forma rotunda si se prajesc pe ambele parti. Se servesc fierbinti cu zahar vanilat deasupra.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise