Papillotes de somon cu praz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitatile sunt pentru o persoana:
  • 1bucata de somon
  • 1 praz mic
  • 2 linguri de citronnelle tocat (din comert)
  • 2linguri ulei de masline
  • 1lingurita cu boabe de coriandru
  • patrunjel verde
  • sare de mare
  • piper

Mod de preparare

Pentru aceasta reteta se folosesc forme speciale sau cine nu are, poate folosi hartie de copt. In forma se pun rondele de praz, patrunjel tocat fin, boabe de coriandru, piper macinat, deasupra bucata de peste condimentata cu sare si piper. Se acopera cu citronnella, boabe de piper rosu, se stropeste cu ulei, se acopera forma cu capacul din dotare si se da la cuptor 20 min. Dupa care se serveste cu lamaie cine doreste. Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise