Papricas cu cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 cartofi
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 2 ardei kapia
  • 1 morcov
  • 2 lingurite boia dulce
  • 2-3 frunze de dafin
  • ulei
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Taiem ceapa marunt ,ardeiul fasii mai mari si morcovul rondele.Intr-o tigaie mai inalta in care incingem niste ulei punem la calit toate aceste legume.In timp ce calim legumele ne ocupam de rosii.................le decojim ,le taiem marunt si apoi le adaugam si pe ele in tigaie.Condimentam cu sare si piper,adaugam boiaua ,frunzele de dafin si o cana cu apa Amestecam ,acoperim cu un capac si lasam la fiert circa 10 min.Intre timp curatam cartofii, ii spalam , ii taiem in bucati mai mari dupa care ii adaugam si pe ei in tigaie.Acoperim totul cu apa si potrivim de sare si piper.Dupa circa 10 min adaugam si bulionul si lasam apoi sa scada sosul.

Am servit asezonat cu patrunjel verde si castraveciori murati.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise