Papricas de fasole verde cu carnati

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Fasole verde fiarta( de la borcan sau proaspata daca e vara)
  • 200 g carnati
  • 1 rosie
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe verzi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura pasta de ardei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si taie marunt ceapa, ardeiul si rosia si se pun la calit in putin ulei.Se amesteca sa nu se prinda legumele de cratita. Cind sunt gata calite ,se adauga pasta de ardei, feliile de carnati apoi fasolea verde. Se pune sare si piper si 1/2 cana cu apa. Se lasa sa fiarba bine iar la sfarsit se poate adauga marar verde tocat .

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise