Papricas de miel - reteta pentru Lenuta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel
  • 3-4 linguri untura
  • 1kg ceapa
  • 3-4 catei usturi
  • 1 ceasca bulion
  • sare
  • piper
  • boia de ardei

Mod de preparare

Spalam bine carnea, o portionam si o prajim in untura intorcand-o pana o rumenim bine pe toate partile.Cand carnea e gata o scoatem intr-un vas separat.Punem la prajit in tigaia cu untura in care am prajit carnea, ceapa taiata marunt pana se inmoaie si isi schimba culoarea . Adaugam usturoiul si bulionul , inmultit cu 1 L apa, dam cateva clocote, saram, piperam , prafuim cu boia si punem in acest sos carnea. Lasam totul sa fiarba la foc mic 1 ora pentru a fragezi bucatile de miel.Pofta buna !!!, CUGETARE : Scopul vietii tale il atingi prin implinirea sarcinelor din fiecare zi (F.HEBBEL)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise