Spalam bine carnea, o portionam si o prajim in untura intorcand-o pana o rumenim bine pe toate partile.Cand carnea e gata o scoatem intr-un vas separat.Punem la prajit in tigaia cu untura in care am prajit carnea, ceapa taiata marunt pana se inmoaie si isi schimba culoarea . Adaugam usturoiul si bulionul , inmultit cu 1 L apa, dam cateva clocote, saram, piperam , prafuim cu boia si punem in acest sos carnea. Lasam totul sa fiarba la foc mic 1 ora pentru a fragezi bucatile de miel.Pofta buna !!!, CUGETARE : Scopul vietii tale il atingi prin implinirea sarcinelor din fiecare zi (F.HEBBEL)
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise