papricas din rinichi de porc cu orez

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rinichi de porc
  • ulei
  • ceapa
  • ardei gras
  • boia de ardei dulce
  • orez
  • faina
  • piper
  • vin alb
  • sare
  • otet
  • supa de oase
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Rinichii se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa si se scot pe un platou. Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei cu 50 ml de apa , se adauga faina dizolvata in apa rece,boia ,sare, piper si supa de oase apoi se fierbe cca 30 min. In sosul format sa adauga rinichii , orezul si ardeiul gras apoi se fierb 30 min. La sfarsit se adauga vin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise